Münir YÜKSEL - TERME HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRÜ

26.02.1970 yılında Terme Elmalık Mahallesinde dünyaya gelen müdürümüz, 12975 yılında Terme Fatih İlkokulunda öğrenim hayatına başladı.1980 yılında ilkokulu bitirdikten sonra Terme Ortaokulu, 1986 yılında Terme Lisesini bitirdi.1990 yılında Karadaneniz Teknik Üniversitesi Giresun Eğitim Yüksekokulunu bitirdikten sonra 03.12.1990 yılında Siir ili Baykan İlçesi Meşelik Köyü İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.1994 yılında zorunlu hizmetini tamamlayarak Samsun Yakaken Çamaalan Köyü Yassıdağ Mahallesi İlkokuluna ve aynı yıl Terme Bazlamaç İlköğretim Okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı.Yaklaşık olarak beş yıl burada öğretmenlik yaptıktan sonra ,Milli Eğitim Bakanlığımızın açmış olsuğu idarecilik sınavına girerek Terme Atatürk İlkokuluna Müdürü olarak atandı.2000 yılında açılan şube müdürlüğü sınıvavını kazanan müdürümüz 2007 yılında Samsun Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürülüğüne şube müdürü olarak atandı.2 yıl şube müdürlüğü ve 2 yıl İlçe Milli Eğitim Müdürülüğüne Vekaleten bakan müdürümüz 2012 yılında Terme Atatürk İlkokulu Müdürülüğüne atandı.Milli Eğitim Bakanlığımızın idareci, rotasyonu ile Terme Yahya Kemal İlkokulu Müdürüğüne atanan müdürümüz yaklaşık olarak 9 yıl burada görev yaptıktan sonra tekrar rotasyon ile 31.07.2023 tarihinde Terme Halk Eğitim Merkezi Müdürülüğüne atandı.Münir YÜKSEL evli ve 1 kız 1 erkek babasıdır.Müdürümüze yeni görevinde başarılar dileriz.