Terme Halk Eğitimi Merkezi

Vizyon: Terme Halk Eğitimi Merkezi olarak sevgi, akıl, bilgi ve gayret dolu anlayış ile tarif edilen bir yapıda “Her yerde her zaman eğitim” ilkesinden hareketle, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Milli Eğitim Temel Kanunun belediği yasal sınırlılık içinde Yaygın Eğitim Yönetmeliği ile verilen görev ve sorumlulukların bilincindeyiz. Tüm bireylere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak, onları ilgi ve istekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlamak, çeşitli süre ve düzeylerde, düşünen, araştıran kendine güvenen ve sorumluluk sahibi kişiler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmek, farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlama için varız.

Misyon: Terme Halk Eğitimi Merkezi olarak uygulamaları ve çalışmalarıyla, ülkemizde ilkleri gerçekleştirmek, çağı yakalamış ve mükemmelliğe erişmiş, örnek bir Yaygın Eğitim Kurumu olmak. Her zaman her yerde eğitim ilkesi ve insanlarımızın boş vakitlerini en iyi biçimde değerlendirmelerini ve aynı zamanda yeni meslek edinmelerini sağlamak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Taban-Tavan Puan Bilgileri: DYK Kurslarına başvuran tüm öğrencilerimize kayıt imkanı
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 73,3
Sportif Etkinlikler: